محمد تقی اسفیدانی1، احمد صداقت2، طراحی سیستم ترکیبی انرژی خانگی به کمک نرم افزار Homer Energy در شهر کاشان، نخستین کنفرانس انرژی بادی ایران، تهران مهرماه 1391.

طراحی سیستم ترکیبی انرژی خانگی به کمک نرم افزار Homer Energy  در شهر کاشان

محمد تقی اسفیدانی1، احمد صداقت2

1 دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان -   taghies@gmail.com

2 استادیار دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان - sedaghat@cc.iut.ac.ir

کلید واژگان- انرژی های تجدید پذیر ، انرژی باد ، انرژی خورشید ، نرم افزار Homer Energy

چکیده - با توجه به رشد روز افزون قيمت حامل هاي انرژي فسيلي و فناپذيري آنها در آينده نزديک، لزوم استفاده از انرژي هاي تجديد پذير از قبيل باد، خورشيد، هيدروژن زمين گرمايي و غيره روز به روز محسوس تر مي شود. همچنين با توجه به اينکه هر کدام از اين انرژي ها توانايي توليد انرژي به صورت پيوسته را ندارند لذا از ترکيب آنها مي توان به صورت پيوسته انرژي توليد نمود.  در اين مقاله يک مصرف کننده خانگي معمولي در شهر کاشان، جهت امکان سنجي و نيز بهينه سازي اقتصادي براي سيستم ترکيبي انرژي هاي نو شامل انرژي خورشيدي و انرژي باد به کمک نرم افزارEnergy Homer [1] مورد مطالعه قرار گرفته است و نتيجه بهينه سازي که شامل تعداد اجزا و هزينه اوليه و تعويض مي باشد ارائه شده است.

October