سيد علي اكبري، احمد صداقت، احمد رضا عظيميان، مطالعه عددی تاثير ميدان الکترومغناطيس درکنترل جدايش جريان بروی ايرفويل¬ها، ششمين کنفرانس سراسری انجمن هوا فضای ايران- اسفند 1385- دانشگاه صنعتی خواجه نصيرالدين طوسی.

ششمین کنفرانس سراسری انجمن هوا فضای ايران- اسفند 1385- دانشگاه صنعتی خواجه نصيرالدين طوسی

مطالعه عددی تاثير ميدان الکترومغناطيس درکنترل جدايش جريان بروی ايرفويل­ها

سيد علي اكبري ،  احمد صداقت  ، احمد رضا عظيميان

اصفهان، دانشگاه صنعتي اصفهان، دانشکده مهندسی مکانيک

Email: sayedaliakbari@yahoo.ca

در اين مقاله به مدلسازی عددی جريان مادون صوت با عدد ماخ 2/0 و کنترل اثرات ناخواسته جدايش برای رژيم جريان مغشوش پرداخته شده است.  تمرکز اين کار بروی کنترل جريان توسط نيروهای لورنتز ناشی از ميدان های الکترومغناطيس است. اين نيرو در فرآيند حل عددی بصورت جمله های منبع به معادلات حرکت سيال اضافه شده است. نتايج حل عددی نشان می دهد که بکارگيری نيروی لورنتز باعث به تاخير انداختن ويا حذف جدايش جريان بروی ايرفويل شده و به تبع آن کارايی هيدرو ديناميکی افزايش مي يابد. پس از اعمال کنترل براي ايرفويل NACA0015 بکمک نيروی لورنتز, ضريب ليفت بيشترشده و ضريب درگ تغيير چندانی نمی­کند که اين امر باعث افزايش زاويه استال می شود.

واژه‌هاي كليدي: نيروي لورنتز- روش عدديTVD- MHD- ضريب مومنتم مغناطيسي- جمله منبع

February