امیر هوشمند1، احمد صداقت2، محمدرضا سلیم¬پور3، عیسی محسنی4، عابدین زرگوشی5، بررسی تجربی جریان نانوسیال در لوله افقی با کارگذاری نوار پیچه، بیست و دومین همايش سالانه بین¬المللی مهندسي مکانيک ايران، دانشگاه شهید چمران اهواز، 2-4 اردیبهشت 1393

بیست و دومین همايش سالانه بین­المللی مهندسي مکانيک ايران، ISME2014

دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز ، ايران، 2 تا 4 ارديبهشت 1393

بررسی تجربی جریان نانوسیال در لوله افقی با کارگذاری نوار پیچه

امیر هوشمند1، احمد صداقت2، محمدرضا سلیم­پور3، عیسی محسنی4، عابدین زرگوشی5

1دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان، A.Houshmand@me.iut.ac.ir

2آاستادیار هوافضا دانشکده مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان، Sedaghat@cc.iut.ac.ir

3دانشیار مهندسی مکانیک ، دانشگاه صنعتی اصفهان، Salimpour@cc.iut.ac.ir

4 کارشناس ارشد شیمی، شرکت پالایش گاز ایلام، Mohseni961@yahoo.com

5 کارشناس ارشد هوافضا، شرکت پالایش گاز ایلام، Abedin_Zargoushi@yahoo.com

در این پژوهش به بررسی انتقال حرارت و افت فشار جریان نانوسیال آب/ TiO2 با کارگذاری نوار پیچه پرداخته شده است. محدوده عدد رینولدز آزمایش­ها بین 3000 تا 22000 بوده و غلظت حجمی نانوسیال مورد استفاده در محدوده صفر تا 5/0 درصد قرار دارد. نوار پیچه با سه گام بدون بعد مختلف 5، 10 و 15 بکار رفته و با جریان در لوله صاف بدون نوار پیچه مقایسه شد. نتایج حاکی از افزایش همزمان انتقال حرارت و افت فشار بوده و در اغلب نقاط آزمایش در محدوده­های مزبور حاکی از چربش انتقال حرارت به افت فشار می­باشد.

واژه های کلیدی

نانوسیال- انتقال حرارت- افت فشار- نوار پیچه