روح الله خوشخو، محمود عدمی، احمد صداقت، شبیه سازی دو بعدی تراسترهای مگنتوپلاسمادینامیکی در مصارف فضایی، هفتمین همایش سالانه (بین المللی) انجمن هوافضای ایران، دانشگاه صنعتی شریف، تهران 30 بهمن-2 اسفند، 1386.

شبیه سازی دو بعدی تراسترهای مگنتوپلاسمادینامیکی در مصارف فضایی

روح الله خوشخو  ، محمود عدمی   ، احمد صداقت

1و2- شاهین شهر،  دانشگاه صنعتی مالک اشتر، دانشکده مهندسی مکانیک و هوا فضا

3- اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی مکانیک

E-mail: mahdi.khoshkhoo@gmail.com

مدل سازی دو بعدی برای تحلیل و بررسی شتاب دهنده های الکترو مگنتوپلاسما صورت گرفته که تراسترهای مگنتو پلاسما دینامیکی نامیده می شوند. معادلات حاكم بکاربرده شده معادلات MHDمی باشد که در آن گاز به صورت یونیزه کامل پلاسما ی آدیاباتیک در نظر گرفته شده است. اثر هال مغناطیسی (هدایت الکتریکی غیر عادی)و برهم کنش جریان سیال ومیدان مغناطیسی مورد بررسی قرار گرفته است. معادلات به صورت اختلاف محدود و به روش TVD گسسته سازي شده است. .نتایج حاصل از حل عددي  MHDبرای نرخ جرم    برای گاز آرگون و جریان های الکتریکیKA4 KA,5 KA, 6وKA 7 ارائه مي شوند .

واژهای کلیدی: تراستر مگنتوپلاسمادینامیکی- گاز آرگون - روش عددیTVD – MHD - اثر هال مغناطیسی

February
File: