علی جعفریان1، مسعود مسعودی فرید2، احمد صداقت3، بررسي جريان حول هيدروفويل دو المانی به همراه اثر زمين با روش پانل، هفدهمين كنفرانس سالانه (بين المللي) مهندسي مكانيك ISME2009 ايران، تهران، دانشگاه تهران، ارديبهشت 1388

هفدهمين كنفرانس سالانه (بين المللي) مهندسي مكانيك ISME2009

ايران، تهران، دانشگاه تهران، ارديبهشت 1388

بررسي جريان حول هيدروفويل دو المانی به همراه اثر زمين با روش پانل

علی جعفریان1، مسعود مسعودی فرید2، احمد صداقت3

1 دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مکانیک، ajafarian@me.iut.ac.ir

2 دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مکانیک، m_masoudifarid@me.iut.ac.ir

3 استادیار، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مکانیک، sedaghat@cc.iut.ac.ir

جریان حول هیدرو فویل دو المانی در نزدیکی سطح زمین مدل سازی شده است. به منظور حل جریان و بدست آوردن توزیع فشار از روش پانل استفاده شده است. اثر عوامل مختلف نظیر اثر تغییرات زاویه حمله ، زاویه المان دوم،  فاصله دو المان و همچنین تعداد پانل ها مورد بررسی قرار گرفته است. با افزايش زاويه حمله شاهد افزايش ضريب ليفت بوده‌ايم و اين تغييرات تا زاويه حمله 30 درجه به صورت خطي مي‌باشد. افزايش زاويه المان دوم موجب افزايش ليفت گرديده به نحوي كه افزايش ضريب ليفت بر روي المان دوم ملموس‌تر مي‌باشد. با افزايش فاصله دو المان مقدار ليفت كاهش مي‌يابد و با افزايش تعداد پانل، شاهد دقیق تر شدن مقدار لیفت هستیم.

کلمات کلیدی: هیدروفویل، جریان پتانسیل، روش پانل