مهرانعلی عزيزی۱، احمد صداقت۲ و احمد رضا پيشه ور۳، تحليل سه بعدی بال بکمک روش پنل عددی، چهاردهمين كنفرانس سالانه (بين المللي) مهندسي مكانيك- ارديبهشت 1385- دانشگاه صنعتی اصفهان

چهاردهمين كنفرانس سالانه (بين المللي) مهندسي مكانيك-  ارديبهشت 1385-  دانشگاه صنعتی اصفهان

تحليل سه بعدی بال بکمک روش پنل عددی

مهرانعلی عزيزی۱، احمد صداقت۲ و احمد رضا پيشه ور۳

1دانشکده مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی مالک اشتر

2،3دانشکده مهندسی مکانيک، دانشگاه صنعتی اصفهان

First Author E-mail: (mehranali1@yahoo.com)

از روش پنل عددی برای طراحی اوليه بال و بدنه هواپيماها در شرکتهای بزرگ هواپيماسازی استفاده می شود. برنامه رايانه ای برای تحليل بال سه بعدی تحت زوايای حمله، تويست، دايهدرال و سو ئيپ دلخواه بکمک روش پنل عددی با توزيع چشمه و دابلت يکنواخت تهيه شده است. جهت ارزيابی از مشخصات تخمينی بالهای هواپيماهای Sesna310Q و DC6 استفاده شده است. نيروی برآ برای اين دو بال با در نظر گرفتن زوايای حمله برابر 5/8 و 4/7 درجه به ترتيب معادل 2191 و 44071 کيلو گرم محاسبه شدند که بخوبی با وزن برخاست اين هواپيماها انطباق دارند.

واژه‌هاي كليدي: آئروديناميک –  پنل متد –  بال سه بعدی – چشمه و چاه و دابلت.

۲ استاديار

۳ دانشيار