محمود عدمی، روح الله خوشخو، احمد صداقت، بررسی و تحلیل جریان در تراسترهای MPD به روش SOR-TVD ، هفتمین همایش سالانه (بین المللی) انجمن هوافضای ایران، دانشگاه صنعتی شریف، تهران 30 بهمن-2 اسفند، 1386.

بررسی و تحلیل جریان در تراسترهای MPD به روش SOR-TVD

محمود عدمی، روح الله خوشخو، احمد صداقت

1و2-شاهین شهر، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، دانشکده مهندسی مکانیک و هوا فضا

3- اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی مکانیک

E-mail: M_Adami_MUT@yahoo.com

در این مقاله به تحلیل و بررسي جریان در تراستر MPD خود القایی پرداخته شده است. معادلات به کار برده شده MHD می باشد که درآن گاز به صورت یونیزه کامل در نظر گرفته شده است. معادلات به صورت اختلاف محدود حل شده است. معادلات ناوير استوکس به روش TVD و معادله القاء مغناطیسی به روش SOR حل شده است. نتایج حاصل از حل عددي برای نرخ جرم ، گاز آرگون و جریان الکتریکیKA4 می باشد. تغییرات سرعت, چگالی و دما در هنگام خروج از تراستر و بررسی تاثیر میدان مغناطیسی بر روی جریان خروجی از تراستر MPD بررسي شده است.

واژهای کلیدی: تراستر مگنتوپلاسمادینامیکی(MPD)- گاز آرگون - روش عددیTVD – روش عددیSOR -MHD

February
File: